Thursday, July 22, 2010

♠ Baju Baru ♠

Writer by 3ymma at 12:29 PM 2
Heheheehhe sya happy coz dapat baju baru, tapi bukan free tau beli punya..
Minggu lalu sya order baju dari kawan sya Evelyn and than hari isnin sya bank in payment,
kelmarin(selasa) sya dah dapat baju tu...cepat kn. express betol.. :D
korang tengok ni...


ini kat dalam nya.....ada baju & belt.


bila di pakai ini la baju baru ku...
Thanks darling Eve!!!... :P sya suka sangat baju style mcm ni..hehehehe.. so kepada korang² yang menjual baju secara online inform² la sya ye.. ok la itu je.. :P



Tuesday, July 20, 2010

♣Wajah Baru♣

Writer by 3ymma at 6:22 PM 0
Hari ini qua rajin sangat nak mengubah blog qua...uols tengok lah hehehe :D walaupun tak seberapa cantik tapi cute...berhabis²an qua mau cari template yg cantik tapi takde yg berkenaan d hati so ini je la yg berkenan.....so ini la WAJAH BARU BLOG QUA....tadaaaa....cute kn.... :D

ok la qua mau pulang da, esok qua c0ming lagi yo..byeee


Thursday, June 17, 2010

Happy Father's Day

Writer by 3ymma at 1:48 PM 0
Tak lama lagi Hari Bapa, so sempena Hari Bapa ini aku nak mengucapkan "HAPPY FATHER'S DAY" to all father in the World.

DADDY,
If all these Kisses aren't enough,
There's two hands to help with garden stuff.
If all these hugs don't work their charm,
There's two arms to help keep you warm.
If this gift doesn't show how much we care,
We have REAL hugs & kisses to share!


Thank You so much......

Peace^_^LoverPink

Wednesday, May 26, 2010

Selamat sampai di Sabah..

Writer by 3ymma at 4:56 PM 0
yeahhhh..aku sudah smpi sabah...korang tak jeles ke??? hehhehee
macam tak pecaya pula aku dah smpi sabah tau...

semasa dalam kapal tadi, aku tak sabar nak smpi sabah tau, ye la..dah la dalam kapal tu bising di tambah lagi dgn bebudak lari2 kat dalam..hohohoho..geram juga la, smpi tidur pun putus2...

memandangkan idea aku pendek je hari ni and aku penat so itu je la..

hehehe... bye.. happy holiday.....

Peace^_^LoverPink

Monday, May 17, 2010

Aku Geram!!!

Writer by 3ymma at 3:03 PM 3


Hari ini aku bengang betul la dengan seorg manager nie.. adakah patut aku nak courier letter untuk student pun dia kata "don't waste money company",kalo tak urgent tak pe la..errrr gerammmm betoll..

kalo kedekut pun jangan la melampau..i know this company u family yang punya tapi tak kan nak suruh student tu tunggu lama² letter dia, nanti kang dia complain kat bos, aku juga yang kena.. kalaulah semua manager macam u, huuu habis la company..tak jalan kut...

u all nak tau, asal sesiapa² je masuk kat office dia mesti dibebelnya, perkara kecil pun di jadikannya besar.. actully dia ni nak semua keja perfect, laaa mana ada manusia yang tak pernah buat kerja salah kn...tak de masalahnya kalo tegur, ni menegur pun macam nak makan org je...

ermm..ok la, ini je luahan hati aku for today..*Geram tahap gaban!!

Peace^_^LoverPink

Friday, March 12, 2010

Octuplets turn 1 today - 6 boy 2 girl

Writer by 3ymma at 3:29 PM 2


wowww...cuba korang tengak wanita ini yang berjaya melahirkan 6 bayi. amazing....














Peace^_^

LoverPink

Tuesday, February 23, 2010

Masalah datang lagi!!!!

Writer by 3ymma at 12:38 PM 0
Hari ini hari yg paling to bad for me... napalah masalah sentiasa datang, sekejap setel sekejap datang balik.. i'm so tired to mengharungi semua ini, napalah manusia itu tidak berubah²...
ini la mungkin dugaan yg Tuhan beri kepadaku...

Tuhan tabahkanlah hati seorang hambamu ini,
supaya hambamu ini sentiasa menerima dugaan yg datang... "aku Menangis - korang tak nmpk pon"

"why he do this for me?? why?why?... :-(

amen!!

Peace^_^

LoverPink

Thursday, February 11, 2010

Happy Chinese New Year 2010 & Happy Valentine Day

Writer by 3ymma at 3:52 PM 1
Erm... pejam.. celik.. pejam.. celik.. dah sampai bulan February 2010, tak sedar kn???

Untuk hari yang gembira ini aku nak ucap HAPPY CHINESE NEW YEAR & HAPPY VALENTINE DAY kepada semua rakan² blogger aku @ semua yang menyambut.

&


Peace^_^

LoverPink

Tuesday, February 02, 2010

Cerita Peragut/Perompak/Penyamun DLL

Writer by 3ymma at 2:27 PM 3
Erm.. Memandangkan tak de kerja nak buat so aku update la, ermmm... semalam aku dengan kwn² aku bercerita pasal kes² Peragut/Perompak/Penyamun dan mcm² la.. kawan aku yg seorg nie suami die kan polis so senang la die dapat cerita terbaru kes² tu, tp yang aku lucu sangat cerita die nie ialah.. ini:-

Kawan: Minggu lalukan suami aku ditugaskan sif malam, so ade la rumah kena rompak kat Taman Pandan Mewah, masa tu kira² jam 3pagi la,... jiran sebelah rumah yang buat panggilan kat balai..

Aku: So mcm mana la??? "tak sabar Mendengar Cerita seterusnya .. hehe"

Kawan: Sabar, aku nak cerita la nie.... lepas tu suami aku dan 1 pasukan peronda datang la kat kawasan tu dan memang ade.. satu lori lagi perompak tu bawa... "Hahhaha" lepas tu perompak tu nampak la ada polis dtg so cepat² la diorg melarikan diri tp tertangkap juga... "Baru kau tau perompak"

Aku: So, barang² tu mcm mana la?

dengan tak layan pertanyaan aku, kawan aku tu sambung je cerita...

Kawan: lepas tu.. polis² tu masuk la kat rumah yg kena rompak tu,.. semua barang↓² kena sapu, TV LCD.. Sofa.. barang dapur..dan semua la.., lepas tu diorang(polis²) dengar la mcm ada bunyi datang dari bilik.. mcm berlawan la mcm tu... diorang(polis²) tendang la pintu bilik tu sambil mengacukan pistol.. erm.. tgk² sepasang suami isteri sedang ehem..ehem.. sampai tak sedar rumah kena rompak... hahahhaa..

Aku: hahahha... Menakutkan tpi lucu juga kan...

Kawan: memang pun.., lepas tu si tuan rumah pun bercakap la "kamu melampau betul la!!" si polis nie pun jawap la.. encik.. kami minta maaf, tapi rumah encik kena rompak.. si tuan rumah nie pun pakai la tuala dan keluar tengok kat ruang tamu terkezut die nmpk ruang tamu yg sudah tak de perabot... nasib baik tak pengsan...hahahahahha

Aku & Kawan aku ketawa terbahak² smpi menangis-nangis"bkn nangis sedih tp terlampau ketawa" ... maiakkakakakkaahahahhahaha.. lawak betul la..

sekian cerita untuk kali ini..

Peace^_^

LoverPink

Friday, January 29, 2010

Selamat Menyambut Thaipusam

Writer by 3ymma at 12:47 PM 0
Hari nie mmg aku malas giler so tak ada apa² idea pun cuma aku update utk Mengucapkan kepada semua yang beragama Hindu dengan ucapan "SELAMAT MENYAMBUT PERAYAAN THAIPUSAM"

Friday, January 22, 2010

If you My Friend.....

Writer by 3ymma at 2:32 PM 0
Gurl :sya cntik x?

Boy :x

Gurl :awk nak hiDOp b'same sya x?

Boy :x

Gurll :AWK AKAN NGIS X KLAU SYA TGGL KAN AWK?

Boy :x

Gulz mula ngis.... boy trik rapat dan berkata
Awk x cntik tpi awk yag tercntik,sya xnak hdup gan awk tpi saya nak idup untuk awk,sya xkan ngis klau awk tgglkan sya tpi sya akan mti....

Copy dan hantarkan kepada 5 org......termasuk saya klau awk syg sya...

klau awk dpt 5 kli msg ni brmkna awk seorang kwan yg pernyayang dan dsyngi.. :)

Thursday, January 21, 2010

Layan Facebook nie..

Writer by 3ymma at 4:51 PM 0
Erm.. aku cerita pasal FB pula, kat blog nie memang aku kadang² je buka bila da rasa nak update baru saya buka la.. sory la ye kengkawan, kalo korang nak sembang dengan aku jom la sembang kat FB i'm always online tapi kalo malam tak la... hehehehe jgn marah ye. :P yang aku suka kat FB tu nak tau ape?

1. Ada Games
2. Aku dapat sembang dgn kawan lama aku.. "ini yg best"

any were aku nak layan FB dulu, sesiapa yg nak sembang dgn aku jom la buka Fb and add aku di shepink_87@yahoo.com





Monday, January 04, 2010

Good Bye 2009 & Welcome 2010

Writer by 3ymma at 1:26 PM 1
This is Entry Sticky Mode So please scroll down for new entry

erm... sudah lama pula saya tak Update Blog ye????
betul² tak perasan...hahahaha, ok saya cerita pasal minat saya pada blog pula...

STARt!!
Dulu time mula² wat blog memang best, sampai buat kerja pun tak.. setiap hari saya asyik update @ edit blog je.. buat kerja kejap lepas tu tengok blog balik..

Sekarang ada mcm malas dah pula nak update, sebab tak de idea kn tht y la saya tak update.. but rindu juga la kawan² blog nie, Mcm dulu la kn... so until now i will always update my blog la, kan NeW Year 2010 is coming..

anywhere i wish to all my friend " MeRRy ChRisTmaS & HaPpY New YeAr 2010"



P/S: apa Azam Baru u ALL??
 

◘Misz 3ymma Blog's◘ Copyright © 2010 Designed by Rinda Icon by Free Vector Author ♥ 3ymma♥ :)