Monday, January 04, 2010

Good Bye 2009 & Welcome 2010

Writer by 3ymma at 1:26 PM
This is Entry Sticky Mode So please scroll down for new entry

erm... sudah lama pula saya tak Update Blog ye????
betul² tak perasan...hahahaha, ok saya cerita pasal minat saya pada blog pula...

STARt!!
Dulu time mula² wat blog memang best, sampai buat kerja pun tak.. setiap hari saya asyik update @ edit blog je.. buat kerja kejap lepas tu tengok blog balik..

Sekarang ada mcm malas dah pula nak update, sebab tak de idea kn tht y la saya tak update.. but rindu juga la kawan² blog nie, Mcm dulu la kn... so until now i will always update my blog la, kan NeW Year 2010 is coming..

anywhere i wish to all my friend " MeRRy ChRisTmaS & HaPpY New YeAr 2010"



P/S: apa Azam Baru u ALL??

1 people say::

Uruchimaru @ kf on December 31, 2009 at 4:09 PM said...

skrg dh kureng sikit dgn blog lah ea..!

btw slmt thn bru ok!

 

◘Misz 3ymma Blog's◘ Copyright © 2010 Designed by Rinda Icon by Free Vector Author ♥ 3ymma♥ :)