Thursday, January 21, 2010

Layan Facebook nie..

Writer by 3ymma at 4:51 PM
Erm.. aku cerita pasal FB pula, kat blog nie memang aku kadang² je buka bila da rasa nak update baru saya buka la.. sory la ye kengkawan, kalo korang nak sembang dengan aku jom la sembang kat FB i'm always online tapi kalo malam tak la... hehehehe jgn marah ye. :P yang aku suka kat FB tu nak tau ape?

1. Ada Games
2. Aku dapat sembang dgn kawan lama aku.. "ini yg best"

any were aku nak layan FB dulu, sesiapa yg nak sembang dgn aku jom la buka Fb and add aku di shepink_87@yahoo.com





0 people say::

 

◘Misz 3ymma Blog's◘ Copyright © 2010 Designed by Rinda Icon by Free Vector Author ♥ 3ymma♥ :)