Thursday, September 17, 2009

Who visit my blog plz take this Hari raya card

Writer by 3ymma at 3:54 PM
huhu...sesiapa yang rasa² tengah visit my blog tu, my follower ke atau sesape² ke, ambil la kad raya nie, ikhlas dari aku tau.. jangan malu² @ segan², ambik je...

kalo nak copy kad raya nie susah sikit la cuba tekan leftklik?
so untuk memudahkan korang ambil kad raya nie tekan picture hari raya kad tu and save in your desktop atau ambik link nie
" http://3.bp.blogspot.com/_ZDlqe0UDqRw/SrHrtXDqziI/AAAAAAAAAYY/Tc6PEAeiM8o/s1600-h/kad+raya+blog+ku2.JPG "
cara² nak ambik pula.. Highlight this link and tekan Ctrl dan huruf C serentak kat keyboard tu..lepas tu letak la URL die kat Upload Picture and save done....Gampang deh!! sesiapa yang dah tahu tu..buat² tak tahu la ye....kekekekeekee.. ^@^


0 people say::

 

◘Misz 3ymma Blog's◘ Copyright © 2010 Designed by Rinda Icon by Free Vector Author ♥ 3ymma♥ :)