Thursday, September 24, 2009

Layan MiRC pula..

Writer by 3ymma at 9:29 AM
hari nie aku tak de keja nak buat so aku layan la MiRC yang sudah lama aku tak mengunjunginya, lagipun boring la Chat kat YM(yahoo Messanger) je..

kalo sekali skala pindah tempat nak main chat tu memang best..so if sesiapa yang memang terer guna MiRC tu jom la chat kat situ...dan ajar la aku sekali ye..hehehheehhe *berharap sangat nie

aku masuk DaLnet nick name aku ^KFCgirl^.. cari la nick name aku ye..

okey la nak layan MiRC dulu ..daa..jumpa sinun yoh.

0 people say::

 

◘Misz 3ymma Blog's◘ Copyright © 2010 Designed by Rinda Icon by Free Vector Author ♥ 3ymma♥ :)