Monday, April 27, 2009

HUHUU BORING..,KEJA²..

Writer by 3ymma at 11:12 AM
Boring pula bila keja²..mls dah wat keja yg sama je, dah la sekarang aku makan hati kat office pun aku makan hati jugak..waduhai..., ape dah jadi dgn aku ni..pening²,

walaupun smlm BF aku Birthday aku tak sambut pun sedeynye..adakah patut die hanya sambut dgn member die je, aku ni die tak ingat pun...apa sudah jadi..wahhhhhh menangis aku semalaman...kuat nangis pula aku ye?
biasalah tu org pompuan, harap maklum je la org lelaki woi...tp aku nangis bukan selalu, kadang² je...heheee

ape²pun ada juga tempat aku meluahkn perasaan yg terguris nie..aik terguris ke?
hahhaaa...malaslah nak layan hati ni....

3ymma =P

0 people say::

 

◘Misz 3ymma Blog's◘ Copyright © 2010 Designed by Rinda Icon by Free Vector Author ♥ 3ymma♥ :)