Thursday, May 21, 2009

Kemalasan

Writer by 3ymma at 6:53 PM 0
Hari ini aku langsung tak wat entry coz malas..., aku tido kat office ade la..hehee manager nampak aku tido la huhu...tp die tak marahla,coz aku ckp aku kurang sihat so die soh aku balik, sebenarnya aku bukan kurang sihat tp kurang tido..hahaha tp memandangkn kat luar sana hujan so aku tak balikla... huhu kalo tak hujan aku da larik balik woh!! ok la...skarang aku nak balik da...lewat da.. byee
esok lagi smbung.... daa :P

sekian saja untuk hari ini...

Wednesday, May 20, 2009

Ngantok Ler.... kork!!!Korkkkk!!!!!!

Writer by 3ymma at 11:46 AM 0

Wuhaaaaaaaaa!!! besarnye mulut manguap, sebenarnya aku ngantok sgt nie...coz smlm tido dah jam 3, tak dapat tido larr..badan nak tido tp mata tak nak tido..hahaha apa ke benda tue..wehehee..memandangkn aku ngantok sgt, nak lawan pun tak larat..so tunaikn je mata nie nak tido..office pn office la..tido je,marah pn marah la..yg penting aku tunaikan mata aku nie..wuahhhaahah!!! tido dulu..15minit je...

tik tok tik tok tik tok tik tok....... 15minit jew..

Award plus Tag

Writer by 3ymma at 11:05 AM 0

syarat2 menerima award ini:

1.pastikan jantina anda ialah perempuan
#ya..of kos i'm a girl

2.copy badge sebagai award anda
#dah letak pon..

3.nyatakan 7 sebab anda bangga menjadi perempuan
#ble pakai pakaian cantik²
#ble pakai make up
#ble pakai kasut tumit tinggi²
#tak ye susah² cari duit utk kawin "ye ke"
#ble melahirkn zuriat
#kalo ade perempuan ade la lelaki pasangannye..kn²
#byk special menjadi perempuan/wanita

4.paskan award ini kepada girl-friends anda
#for all Reader, Follower, xfollower pn ble but u must a girl ok :)

Tuesday, May 19, 2009

LOOK UP YOUR BIRTHDAY AND SEE WHAT KIND OF A PEST U ARE!!!

Writer by 3ymma at 2:41 PM 0


January 01 - 09 ~ Ass
January 10 - 24 ~ Slug
January 25 - 31 ~ Cockroach


February 01 - 05 ~ Parasite
February 06 - 14 ~ Bullfrog
February 15 - 21 ~ Skunk
February 22 - 28 ~ Snake


March 01 - 12 ~ Ape
March 13 - 15 ~ Cockroach
March 16 - 23 ~ Slug
March 24 - 31 ~ Parasite

April 01 - 03 ~ Ass
April 04 - 14 ~ Snake
April 15 - 26 ~ Slug
April 27 - 30 ~ Skunk


May 01 - 13 ~ Slug
May 14 - 21 ~ Bullfrog
May 22 - 31 ~ Cockroach


June 01 - 03 ~ Slug
June 04 - 14 ~ Skunk
June 15 - 20 ~ Ass
June 21 - 24 ~ Ape
June 25 - 30 ~ Parasite

July 01 - 09 ~ Slug
July 10 - 15 ~ Ass
July 16 - 26 ~ Bullfrog
July 27 - 31 ~ Parasite


August 01 - 15 ~ Ape
August 16 - 25 ~ Slug
August 26 - 31 ~ Skunk


September 01 - 14 ~ Bullfrog
September 15 - 27 ~ Parasite
September 28 - 30 ~ Ass

October 01 - 15 ~ Ape
October 16 - 27 ~ Skunk
October 28 - 31 ~ Snake


November 01 - 16 ~ Cockroach
November 17 - 30 ~ Parasite


December 01 - 16 ~ Ass
December 17 - 25 ~ Ape
December 26 - 31 ~ Bullfrog


If you are an Ass: A very loyal and sweet person. Your loyalty can never be doubted. You are quite honest and sincere when it comes to your attitude towards working. You are a very simple person, indeed. Absolutely hassle free, humble and down-to-earth!! That explains the reason why your friends cling on to you! You have a good taste for clothes. If your wardrobe is not updated with what is trendy, you sure are depressed. Popular and easy-going. You have a little group of dignified friends, all of them being quality-personified.

If you are a Slug: Always up to some sort of a mischief! The mischievous gleam in your eyes is what makes you so cute and attractive to everyone. You are an extremely fun-to-be-with kind of person. No wonder people seek for your company and look forward to include you for all get-together ' s. However, you are sensitive which is a drawback. People need to select their words while talking to you. If someone tries to fiddle around and play with words while dealing with you, it is enough to invite your wrath.
God bless the person then!

If you are a Cockroach: Quite contradictory to your name, you are a peace loving person. You best try to avoid a situation wherein you are required to fight. An outdoor person, you dislike sitting at one place for a long duration. You are a born leader, and have it in you how to tactfully derive work from people. You love being loved, and when you receive your share of limelight from someone, you are all theirs!!!! Well, well... hence some people could even take an advantage, flatter you to the maximum and get their work done. So be careful.....

If you are a Parasite: An extremely lovable, adorable person, sometimes shy, with a passion for quick wit. At times, you prefer quietness. You love exploring various things and going into depth of each thing. Under normal circumstances you ' re cool but when given a reason to, you are like a volcano waiting to erupt. You ' re a fashion bird. People look forward to you as an icon associated with fashion. Basically, you mingle along freely but don ' t like talking much to strangers. People feel very easy in your company. You observe care in choosing your friends.

If you are a Skunk: You are near to perfect and nice at heart. The examples of your kindness are always circulated in groups of people. You too, love peace. You wouldn ' t like to retaliate even to a person who is in the wrong. You are loved due to this. You do not wish to talk behind one ' s back. People love the way you always treat them. You can give, give and give love, and the best part is that you do not expect it back in return. You are generous enough. Seeing things in a practical light is what the best trait of you guys remains.

If you are a Bullfrog: You symbolize a very happy-go-lucky approach in life. Whatever the surroundings may be, grim or cheerful, you remain unaffected. In fact, you spread cheer wherever you go. You are the leader of your group of friends and good at consoling people in their times of need. You dislike hypocrisy and tend to shirk away from hypocrites. They can never be in your good books, no matter what. You are very methodical and organized in your work. No amount of mess, hence, can ever encompass you. Beware; it is easy for you to fall in love....

If you are a Snake: You are mysterious. You are someone who can handle pressure with ease, and can handle any atmosphere without going berserk. You can be mean at times, and love to gossip with your selected group. Very prim and proper. You like all situations and things to be in the way you desire, which, sometimes is not possible. As a result, you may lose out in some relationships. But otherwise, you love to help people out from difficult and tight spots when they really need you.

If you are an Ape: Very impatient and hyper!!! You want things to be done as quickly as possible. At heart, you are quite simple and love if you are the center of attraction. That way, you people are unique..You would like to keep yourself safe from all the angles. Shall your name be dragged or featured in any sort of a controversy, you then go all panicky. Therefore, you take your precautions from the very beginning. When you foresee anything wrong, your sixth sense is what saves you from falling in traps. Quite a money minded bunch you people are!!


Tragedi Semalam Dalam Bas RapidKL

Writer by 3ymma at 10:37 AM 0

Semalam aku naik bas balik rumah jam 7.30pm, aku tunggu bas depan Menara Olympia..bustop kat depan tu tak la ramai sgt org tunggu..

tih tut tih tut..bas dah sampai so aku pun naik la, masa aku naik bas tu kerusi semua dah full da..tunggu org lain bla dulu la baru ade tpt duduk..so aku berdiri la depan sorg wanita cina..coz kejap lagi die nak turun, so aku pun berdiri la kat depan die, kire nak ganti die la kn...

tup tup..masa utk wanita tu nak turun la..so aku bersedia la nak ganti die..tiba² dtg² je ini sorg lelaki cina die tolak aku taw..pas tu die duduk tpt tu..kuang aja betul!!! sambil hati aku menyumpah²!!! semua org kat bas tu tgk lelaki tu..tp die wat tak tau je, i think die tu ade something wrong kot..dah la mata juling!! muka tak taw malu pla!!.. "mmg btl mata die juling"

aku sebenarnya tak kesah la kalo lelaki tu mintak tpt duduk tu secara baik²..nie tak, kuang aja ade la...naseb bek aku tak jatuh, dah la aku pake baju kurung..huhuhu..aku sabar je la time tu, tak lama kemudian aku dapat la tpt duduk..huhu..hembus nafas panjang² aku..tgk luar tingkap bas sambil menyumpah².. marah aku masih tak hilang woi!!!

tik tok tik tok..dah pukul 8.00pm hampir dah nak smpi kat umah..lelaki cina tu tiba² tanya aku, amoi sudah jam berapa? tp die ckp cina la, aku sebenarnya tak faham tp sambil tu die tunjuk jam..so aku ckp la jam 8.00pm, oohh..jwpnye... argh!!!!!!!!!! makin bertambah kemarahanku!! dah la rebut tpt duduk, pandai pla nak bertanya jam berapa ye! erk!!! geramnye...

ring ring..aku dah smpi, huhuhu..lega aku...lepas turun je dari bas kemarahan ku mula hilang, tp masih geram la....nape la aku tak tolak balik lelaki tu ye time kat bas?? ummm....aku budak bek la...aku tak kn wat mcm tu..hahaha..

Monday, May 18, 2009

HARI INI AKU TIADA KEJA HUHUHU...

Writer by 3ymma at 2:31 PM 0
Hahaha..keja aku sekarang nak kasik cantek blog, ini la masenye aku habiskan masa utk blog aku bila tak de keja kat office..tp bila ada keja kat office hu...byk gilerr mcm nak pengsan, naseb bek hari nie aku tak de keja.."suka la tu"..eh..mmg pun suke...tp masalahnye bila mase² aku nak menghabiskan masa utk blog,aku pla tak de idea ini..hampeh btl!!.. so bila aku tak de idea so aku p la nengok² blog kwn²ku..tolong baca entry je la :P hehee..

so kalo korang nak aku visit blog korang, korang tinggalkn la link kat "JOM SEMBANG" erk..nt conpom aku visitnye..ok la tue je utk masa ini, kalo ade lagi nak posting nt aku wat lagik la... daa..

Friday, May 15, 2009

WAJAH BARU BLOGKU

Writer by 3ymma at 2:57 PM 0


hahhaah..ini la wajah baru blogku..dengan sepenuh hatiku mencari Tutorial blog akhirnye aku berjaya, dengan adanya Tutorial kat Blog Ceera dan Aduka sebagai panduan akhirnye blogku jadi begini (Cantek sudah). aku sungguh berterima kasih dgn dorg ni la...hahha "utk dorg berdua je ke?"

Itu saja utk kali nie, sekian dan terima kasih...

3ymma =P

Thursday, May 14, 2009

MEMERLUKAN PERTOLONGAN :)

Writer by 3ymma at 11:26 AM 0
Heloo guy'z

Aku nak minta p'tolongan korang nie, bukan duit tau... "jgn fikir bukan²"sebenarnya masalah aku gini..aku nak tukar template tp aku tak nak la semua yg aku save² tue maksud aku yg kat layout tue..aku tak nak terdelete so mcm mane ye..plsss help me???

maklum je la budak baru belajar, aku dah tanya member aku yg lain tp dorg semua pun tak tau..so siapa² yg tahu tu tolong la ye.. :P

Wednesday, May 13, 2009

SELSEMA/ FLU DATANG LAGIK!!!

Writer by 3ymma at 11:35 AM 0
Argh!!!!!!!!! kebencian ku membuak² apabila selsema datang lagik!!!, mcm sekarang ni..dah la batuk² flu pun sentiasa nak keluar aduh!! susah nak wat keja, nak ambik MC pun doc. tak bagi mc..(tamak MC la tue) coz die kate "just selsema je, tak teruk sangat"..aik!!!..nt kang berjangkit satu office baru taw!!...mudah²an!!! hahaa..teruk benar perangai aku ye?"

Doc. tue pun just bagi ubat yg biasa² je, bagi la ubat yg mujarab punya...bukan company aku tak bayar die pon! kalo bg ubat yg mujarab aku cepat la jugak sembuh..wewewwew...

selsema tak suke!!!tak suke!!

Tuesday, May 05, 2009

PESTA KAAMATAN KLANG VALLEY (PWTC)

Writer by 3ymma at 5:50 PM 0
PLACE:Putra World Trade Center (PWTC) Kuala Lumpur
DATE: 2 MAY 2009
TIME: 11.00am - 7.00pm

Unduk Ngadau 2009

haha..Felix pun ada tau...sambil tu dia promosikn album dia.

ni pla finalis Unduk Ngadau 2009 Klang Valley

nie Unduk Ngadau last year 2008

Time tu ada banyak lagi artis dari sabah yg datang antaranya Esther OIAM3, Marsha, Felix dan banyak lagi la, tapi tak sempat ambik gambar coz sibuk tengok Unduk Ngadau hehe... PM pun datang tau..rugi korang tak datang..best woh...
 

◘Misz 3ymma Blog's◘ Copyright © 2010 Designed by Rinda Icon by Free Vector Author ♥ 3ymma♥ :)