Monday, May 18, 2009

HARI INI AKU TIADA KEJA HUHUHU...

Writer by 3ymma at 2:31 PM
Hahaha..keja aku sekarang nak kasik cantek blog, ini la masenye aku habiskan masa utk blog aku bila tak de keja kat office..tp bila ada keja kat office hu...byk gilerr mcm nak pengsan, naseb bek hari nie aku tak de keja.."suka la tu"..eh..mmg pun suke...tp masalahnye bila mase² aku nak menghabiskan masa utk blog,aku pla tak de idea ini..hampeh btl!!.. so bila aku tak de idea so aku p la nengok² blog kwn²ku..tolong baca entry je la :P hehee..

so kalo korang nak aku visit blog korang, korang tinggalkn la link kat "JOM SEMBANG" erk..nt conpom aku visitnye..ok la tue je utk masa ini, kalo ade lagi nak posting nt aku wat lagik la... daa..

0 people say::

 

◘Misz 3ymma Blog's◘ Copyright © 2010 Designed by Rinda Icon by Free Vector Author ♥ 3ymma♥ :)