Wednesday, May 26, 2010

Selamat sampai di Sabah..

Writer by 3ymma at 4:56 PM 0
yeahhhh..aku sudah smpi sabah...korang tak jeles ke??? hehhehee
macam tak pecaya pula aku dah smpi sabah tau...

semasa dalam kapal tadi, aku tak sabar nak smpi sabah tau, ye la..dah la dalam kapal tu bising di tambah lagi dgn bebudak lari2 kat dalam..hohohoho..geram juga la, smpi tidur pun putus2...

memandangkan idea aku pendek je hari ni and aku penat so itu je la..

hehehe... bye.. happy holiday.....

Peace^_^LoverPink

Monday, May 17, 2010

Aku Geram!!!

Writer by 3ymma at 3:03 PM 3


Hari ini aku bengang betul la dengan seorg manager nie.. adakah patut aku nak courier letter untuk student pun dia kata "don't waste money company",kalo tak urgent tak pe la..errrr gerammmm betoll..

kalo kedekut pun jangan la melampau..i know this company u family yang punya tapi tak kan nak suruh student tu tunggu lama² letter dia, nanti kang dia complain kat bos, aku juga yang kena.. kalaulah semua manager macam u, huuu habis la company..tak jalan kut...

u all nak tau, asal sesiapa² je masuk kat office dia mesti dibebelnya, perkara kecil pun di jadikannya besar.. actully dia ni nak semua keja perfect, laaa mana ada manusia yang tak pernah buat kerja salah kn...tak de masalahnya kalo tegur, ni menegur pun macam nak makan org je...

ermm..ok la, ini je luahan hati aku for today..*Geram tahap gaban!!

Peace^_^LoverPink
 

◘Misz 3ymma Blog's◘ Copyright © 2010 Designed by Rinda Icon by Free Vector Author ♥ 3ymma♥ :)