Friday, January 29, 2010

Selamat Menyambut Thaipusam

Writer by 3ymma at 12:47 PM 0
Hari nie mmg aku malas giler so tak ada apa² idea pun cuma aku update utk Mengucapkan kepada semua yang beragama Hindu dengan ucapan "SELAMAT MENYAMBUT PERAYAAN THAIPUSAM"

Friday, January 22, 2010

If you My Friend.....

Writer by 3ymma at 2:32 PM 0
Gurl :sya cntik x?

Boy :x

Gurl :awk nak hiDOp b'same sya x?

Boy :x

Gurll :AWK AKAN NGIS X KLAU SYA TGGL KAN AWK?

Boy :x

Gulz mula ngis.... boy trik rapat dan berkata
Awk x cntik tpi awk yag tercntik,sya xnak hdup gan awk tpi saya nak idup untuk awk,sya xkan ngis klau awk tgglkan sya tpi sya akan mti....

Copy dan hantarkan kepada 5 org......termasuk saya klau awk syg sya...

klau awk dpt 5 kli msg ni brmkna awk seorang kwan yg pernyayang dan dsyngi.. :)

Thursday, January 21, 2010

Layan Facebook nie..

Writer by 3ymma at 4:51 PM 0
Erm.. aku cerita pasal FB pula, kat blog nie memang aku kadang² je buka bila da rasa nak update baru saya buka la.. sory la ye kengkawan, kalo korang nak sembang dengan aku jom la sembang kat FB i'm always online tapi kalo malam tak la... hehehehe jgn marah ye. :P yang aku suka kat FB tu nak tau ape?

1. Ada Games
2. Aku dapat sembang dgn kawan lama aku.. "ini yg best"

any were aku nak layan FB dulu, sesiapa yg nak sembang dgn aku jom la buka Fb and add aku di shepink_87@yahoo.com





Monday, January 04, 2010

Good Bye 2009 & Welcome 2010

Writer by 3ymma at 1:26 PM 1
This is Entry Sticky Mode So please scroll down for new entry

erm... sudah lama pula saya tak Update Blog ye????
betul² tak perasan...hahahaha, ok saya cerita pasal minat saya pada blog pula...

STARt!!
Dulu time mula² wat blog memang best, sampai buat kerja pun tak.. setiap hari saya asyik update @ edit blog je.. buat kerja kejap lepas tu tengok blog balik..

Sekarang ada mcm malas dah pula nak update, sebab tak de idea kn tht y la saya tak update.. but rindu juga la kawan² blog nie, Mcm dulu la kn... so until now i will always update my blog la, kan NeW Year 2010 is coming..

anywhere i wish to all my friend " MeRRy ChRisTmaS & HaPpY New YeAr 2010"



P/S: apa Azam Baru u ALL??
 

◘Misz 3ymma Blog's◘ Copyright © 2010 Designed by Rinda Icon by Free Vector Author ♥ 3ymma♥ :)