Wednesday, November 25, 2009

2012 End of the World

Writer by 3ymma at 5:26 PM 1

hu!!!! Best ke cerita nie??
aku tak tau best ke tak cerita nie..sebab aku belum tengok lagi..hahahaaa
kawan² aku cakap best.. bagi korang best tak?? *yang dah tengok la ye..

minggu lalu nak pergi tengok tapi tak jadi pula..coz lewat balik keja, nak pergi hujung minggu tapi malas la pula sebab aku nak rest * tido lar..apa lagi..

kalo korang tahu ceritanye, cerita la sikit² kat aku nie...heheehe

Friday, November 20, 2009

Datang Balik!!!

Writer by 3ymma at 5:54 PM 1
huhuhu...
lama aku tak tengok blog aku lor....windu pla.. aku sibuk sangat la buat masa sekarang nie, maklum la mahu dekat Graduation dah..
so banyak kerja mau fikir & mahu buat... blog aku pun dah berkarat sudah tidak di UPDATE!!!

sekarang nie pun busy juga tapi..curi tulang dulu jap...
Update sikit bolehlah..

okey la..itu saja buat masa ini..

daaadaa..
 

◘Misz 3ymma Blog's◘ Copyright © 2010 Designed by Rinda Icon by Free Vector Author ♥ 3ymma♥ :)