Thursday, July 22, 2010

♠ Baju Baru ♠

Writer by 3ymma at 12:29 PM 2
Heheheehhe sya happy coz dapat baju baru, tapi bukan free tau beli punya..
Minggu lalu sya order baju dari kawan sya Evelyn and than hari isnin sya bank in payment,
kelmarin(selasa) sya dah dapat baju tu...cepat kn. express betol.. :D
korang tengok ni...


ini kat dalam nya.....ada baju & belt.


bila di pakai ini la baju baru ku...
Thanks darling Eve!!!... :P sya suka sangat baju style mcm ni..hehehehe.. so kepada korang² yang menjual baju secara online inform² la sya ye.. ok la itu je.. :P



Tuesday, July 20, 2010

♣Wajah Baru♣

Writer by 3ymma at 6:22 PM 0
Hari ini qua rajin sangat nak mengubah blog qua...uols tengok lah hehehe :D walaupun tak seberapa cantik tapi cute...berhabis²an qua mau cari template yg cantik tapi takde yg berkenaan d hati so ini je la yg berkenan.....so ini la WAJAH BARU BLOG QUA....tadaaaa....cute kn.... :D

ok la qua mau pulang da, esok qua c0ming lagi yo..byeee


 

◘Misz 3ymma Blog's◘ Copyright © 2010 Designed by Rinda Icon by Free Vector Author ♥ 3ymma♥ :)